Taco med kålsalat

Tidsbruk 30 minutter
10 ingredienser
569 planlagt
Taco med kålsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Prøv denne spicy versjonen når du vil ha variasjon i taco-måltidene. Kålsalaten gir et kasende sprøtt tiltygg.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Kjøttblanding

400 g
Karbonadedeig av storfe
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
2 ts
Spisskummen
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
2 ss
Olje

Grønnsaker

0,5 stk
Hodekål
1 stk
Lime

Tortillas

1 pose
Tortillas fullkorn

Slik gjør du

Trinn 1

Rens og finhakk løk og chili. Skrap vekk hinner og frø fra chilien om du ikke vil ha det for sterkt. Surr løken blank i en middels varm stekepanne. Tilsett karbonadedeig, chili og spisskummen og stek det videre på ganske høy varme.

Trinn 2

Sett ned varmen etter noen minutter og la det stå og småputre i 5-10 minutter. Tilsett salt og pepper

Trinn 3

Skjær kålen i tynne strimler, ha det i en bolle og press over lime. Vend det godt sammen.

Trinn 4

Varm tortillas etter anvisning på pakken. Fordel kjøtt og kålsalat på tortillaene og rull sammen til wraps. Server!

Serveringsforslag

Server med rømme og avocado eller guacamole.