Syrlig sopp

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
Syrlig sopp
Legg oppskrift
i handlelapp
Litt sitronsaft tilfører soppen syre og friskhet. Nydelig tilbehør til kjøtt og vilt.

Velg antall personer

4 voksne
0 barn

Ingredienser

500 g
Champignon, østerssopp eller annen sopp
100 g
Sjalottløk
3 fedd
Hvitløk
1 ss
Estragonblader
2 ss
Sitronsaft
1 dl
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Del soppen i biter på ca. 3 cm. Kutt sjalottløk i smale båter og hvitløk i tynne skiver. Ha alt i en kjele og tilsett olivenolje, estragonblader og sitronsaft.

Trinn 2

Kok opp og la småkoke i 2 minutter. Smak til med salt og pepper. Soppen holdes varm til servering.