Syltet rødløk med sitron

3.5 i snitt
Tidsbruk 15 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
5 ingredienser
71 planlagt
Syltet rødløk med sitron
Legg oppskrift
i handlelapp
Syltet rødløk gjør alt av hamburgere og pølser bare enda bedre. Det går raskt å lage og smaker så godt! Prøv det også sammen med annen type kjøtt og fisk.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

4 stk
Rødløk
1 dl
Sitronsaft
1 dl
Sukker
1 ts
Salt
1 klype
Kvernet sort pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Rens løken og skjær i tynne ringer.

Trinn 2

Kok opp sitronsaft med sukker og tilsett løkringene. Gi et raskt oppkok under lokk. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Avkjøl og la løken syltes over natten. Da får den god smak og den fine, lilla fargen.