Sweet BBQ sommerfilet med potetsalat og tomatsalat

Tidsbruk 20 minutter
10 ingredienser
21 planlagt
Sweet BBQ sommerfilet med potetsalat og tomatsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Lag en frisk salat med cherrytomater og babyleaves og server med svinefilet og potetsalat. Ferdig på 1–2–3!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Potetsalat

0,4 stk
Rødløk 4-pk
375 g
Grillpotetsalat
0,8 neve
Finhakket persille

Tomatsalat

0,8 ss
Balsamicoeddik
187,5 g
Cherrytomater
48,8 g
Babyleaf mix
0,8 ss
Olivenolje
0,8 klype
Salt
0,8 klype
Pepper

Svinefilet

450 g
Sommerfilet Sweet BBQ

Slik gjør du

Trinn 1

Tilbered potetsalat: Skjær rødløk i fine skiver og vend det inn i potetsalaten. Ha finhakket persille på toppen.

Trinn 2

Bland balsamicoeddik med olje, salt og pepper i en bolle. Del cherrytomater i to og legg de i dressingen. Rett før servering, ha ferdig vasket salat på toppen og vend alt lett.

Trinn 3

Stek eller grill svinefiletene i 2-3 minutter på hver side. Server sommerfiletene med potetsalat og tomatsalat.