Svinewok Pang Gang

Tidsbruk 20 minutter
8 ingredienser
3839 planlagt
Svinewok Pang Gang
Legg oppskrift
i handlelapp
Denne eksotiske wokretten lager du på den tiden det tar å koke risen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Tynnskåret svinefilet
1 pose
Thai wok
1 pose
Woksaus Pang Gang
2 pose
Fullkornsris
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
2 ss
Olje
0,5 dl
Vann (fra springen eller flaske 1,5 L)

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha olje i stor stekepanne og stek filetene på høy varme i ca. 2 minutter.

Trinn 3

Bland inn 2 ss saus og stek videre i 1-2 minutter, slik at kjøttet får en fin bruning.

Trinn 4

Løft ut filetene, ha i grønnsaker og vann. Rørestek i 4-5 minutter.

Trinn 5

Ha i saus og kok opp før du vender inn den kokte risen.

Trinn 6

Server med kjøttet på toppen.