Svinekoteletter Yakiniku med potetsalat

13 ingredienser
238 planlagt
Svinekoteletter Yakiniku med potetsalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Yakiniku er det japanske ordet for å steke eller grille skiver av kjøtt over høy varme. Disse svinekoteletter er smaksatt med soyasaus, eddik og sesam, noe som gir en litt syrlig og søtlig smak som det japanske kjøkkenet er kjent for.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Sichuan Pork Chops
1 stk
Ananas
2 stk
Vårløk
1 stk
Rød Chili
1 boks
Ponzu Sauce
1 kg
Poteter

Dressing

2 dl
Yoghurt Naturell
1 stk
Lime
1 ts
Dijon-Sennep
1 ss
Riseddik
1 ts
Sukker
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Grill kotelettene på direkte varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til de er ferdige.

Trinn 2

Kok poteter.

Trinn 3

Bland sammen ingrediensene til dressingen i en liten bolle. Smak til med salt og pepper.

Trinn 4

Skjær potetene i skiver og ha dem i en bolle. Krydre med salt og pepper, tilsett dressingen og vend alt godt sammen. Topp med vårløk og finhakket chili og server kjøttet med potesalaten og ponzusausen.

YAKINUKI PORK CHOPS CA 900G

YAKINUKI PORK CHOPS CA 900G

PONZU SAUCE

PONZU SAUCE