Svinekoteletter med sitrussalat

Tidsbruk 40 minutter
9 ingredienser
22 planlagt
Svinekoteletter med sitrussalat
Legg oppskrift
i handlelapp
Svinekoteletten – klassikeren som aldri byr på trøbbel. Den gir rikelig smaksplass til det gode tilbehøret, og passer utmerket med denne friske sitrussalaten.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Rødløk
1 stk
Appelsin
1 stk
Apetina classic
1 stk
Sitron
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 ts
Rosmarin, tørket
1 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Dijon sennep

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær av skallet på appelsinen slik at det ikke er noe hvitt igjen. Del deretter appelsinen i båter.

Trinn 2

Trinn 2

Skjær rødløk i tynne skiver og legg det i en bolle. Vend appelsinen inn i løken. Smak til med sitronsaft, olivenolje, sennep, salt og pepper. Vend inn osten.

Trinn 3

Trinn 3

Krydre kotelettene med salt, pepper og rosmarin. Stek dem brune i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side. Server kotelettene med sitrussalat og kokt ris.

Serveringsforslag

Finstrimlet mynte setter ekstra spiss på retten.