Svinekoteletter med pasta

Tidsbruk 10 minutter
4 ingredienser
2496 planlagt
Svinekoteletter med pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
99 00
4 personer
Svinekoteletter er et annet navn for ytrefilet med fettkant. Servert med fusilli og paprikasaus får det milde kjøttet ekstra god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

2 pakke
Svinekoteletter
29,00 kr/pakke, 96,67 kr/kg
58 00
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
25,00 kr/pose, 83,33 kr/kg
25 00
1 pose
Paprikasaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
300 g
Fusilli
9,00 kr/pose, 18,00 kr/kg
5 40
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
99 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fusilli etter anvisning på pakning.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en varm panne, krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek de ca. 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, ha på lokk, og etterstek i 4-6 minutter.

Trinn 4

Hell over sausen, kok opp og server med fusilli og grønnsaker!