Svinekoteletter med pasta

Tidsbruk 10 minutter
4 ingredienser
2665 planlagt
Svinekoteletter med pasta
Legg oppskrift
i handlelapp
Svinekoteletter er et annet navn for ytrefilet med fettkant. Servert med fusilli og paprikasaus får det milde kjøttet ekstra god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
1 pose
Paprikasaus
300 g
Fusilli

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fusilli etter anvisning på pakning.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en varm panne, krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek de ca. 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, ha på lokk, og etterstek i 4-6 minutter.

Trinn 4

Hell over sausen, kok opp og server med fusilli og grønnsaker!