Hente oppskriftsvarer fra kalenderen din?

Velg oppskrifter

Del på e-post Skjul handlelapp

Svinekoteletter med pasta

Tidsbruk 10 minutter
4 ingredienser
594 planlagt
Svinekoteletter med pasta
Klikk og dra
til kalenderen
99 00
4 personer
Svinekoteletter er et annet navn for ytrefilet med fettkant. Servert med fusilli og paprikasaus får det milde kjøttet ekstra god smak.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

2 pakke
Svinekoteletter
29,00 kr/pakke, 96,67 kr/kg
58 00
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
27,00 kr/pose, 90,00 kr/kg
27 00
1 pose
Paprikasaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
300 g
Fusilli
6,20 kr/pose, 12,40 kr/kg
3 72
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
99 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fusilli etter anvisning på pakning.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en varm panne, krydre svinekotelettene med salt og pepper og stek de ca. 2 minutter på hver side. Skru ned varmen, ha på lokk, og etterstek i 4-6 minutter.

Trinn 4

Hell over sausen, kok opp og server med fusilli og grønnsaker!

Middagsplanleggeren
gir deg ukens handlelapp

1)  Klikk og dra oppskriften til kalenderen
2)  Vis handlelappen og trykk "hent oppskriftsvarer"
3)  Bruk appen eller del handle-lappen på sms eller e-post
Dra ned i kalender