Svinekoteletter Cavo al peperoncino

Tidsbruk 30 minutter
6 ingredienser
192 planlagt
Svinekoteletter Cavo al peperoncino
Legg oppskrift
i handlelapp
Vi blir aldri lei de saftige svinekotelettene, men her fryder du familien med litt forandring! Om du vil krydre kotelettene litt ekstra er dette et godt alternativ.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
750 g
Hodekål
125 g
Bacon med svor ca 450 g Nordfjord
1 stk
Løk
1 stk
Rød chili
2 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Finsnitt kål og gi den et rask oppkok i lettsaltet vann. Hell av vannet.

Trinn 2

Varm olivenolje i en stor kjele på middels varme. Tilsett finhakket bacon, finhakket løk og finhakket chili. Fres til løken er gyllen, ca 5 minutter.

Trinn 3

La kålen surre til den er mør. Server til svinekoteletter, pølser eller annet kjøtt.

Serveringsforslag

Tilsett finhakket hvitløk når du surrer løken.