Svinekoteletter «Braciola»

Tidsbruk 45 minutter
8 ingredienser
228 planlagt
Svinekoteletter «Braciola»
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Søndagens suverene svinkelner? Da bør du prøve denne saftige kotelettretten med friske brokkolibuketter og pannestekte potetskiver.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

2 pakke
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Brokkoli
2 ss
Salvie
0,5 stk
Sitron
600 g
Poteter
3 ss
Smør
1 stk
Hvitløk
3 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Kok potetene. Ha salt og pepper på kotelettene og brun dem godt på begge sider sammen med smør og en hel hvitløk delt i 2. Stek hvitløken med snittflaten ned. Tilsett grovhakket salvie mot slutten av steketiden.

Trinn 2

Trinn 2

Ta kotelettene ut og brun de kokte potetene gylne i samme panne.

Trinn 3

Trinn 3

Snitt brokkolien på langs og kok bukettene møre i lettsaltet vann. Hell av vannet og vend inn en blanding av olivenolje, litt presset sitron, salt og pepper. Server kotelettene med stekte poteter og lun brokkolisalat.