Taco med svinekjøtt og salsa

Tidsbruk 40 minutter
20 ingredienser
35 planlagt
Taco med svinekjøtt og salsa
Legg oppskrift
i handlelapp
En variant av taco med strimlet svinekjøtt, frisk rømmedressing og deilig salsa. Varier med dine favorittgrønnsaker og urter!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

400 g
Tynnskåret svinekjøtt
0.5 stk
Løk
1
Tacokrydder
2
Tortillas Mini Taste Lab
2 ss
Nøytral olje

Salsa

1 boks
Hakkede tomater
1 stk
Liten løk
1 fedd
Hvitløk
1 stk
Rød chili
1 ts
Sukker
1 ss
Eplecidereddik

Rømmedressing

1 stk
Lettrømme
0.5 stk
Lime, saften
1 potte
Fersk koriander
1 fedd
Hvitløk, finrevet

Tilbehør

1 stk
Paprika
1 stk
Salat
1 boks
Mais
1
Vårløk
0.5
Peanøtter med Jalapeno (Nøttegården)

Slik gjør du

Trinn 1

Salsa: Finhakk løk, hvitløk og rød chili. Ha alle ingrediensene i en gryte og la småputre i 20 minutter. Kjøl ned og server lunken eller kald. Rømmedressing: Blande rømme, limesaft, koriander og hvitløk.

Trinn 2

Stek strimlet svinekjøtt og løk i litt nøytral olje. Tilsett tacokrydder og stek som anvist på pakken.

Trinn 3

Varm tortillalefser i ovnen. Server kjøtter i tortillalefser med dressig og salsa.

Tips!

Her kan du variere så mye du vil. Bruk mer grønnsaker, prøv deg fram med andre typer salsa og urter.