Svinekam med fylte avokadobåter | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Svinekam med fylte avokadobåter

Svinekam med fylte avokadobåter

5.0 i snitt
Svinekam med fylte avokadobåter
Oppskrift på svinekam med fylte avokadobåter. Svinefilet er noe av det møreste og saftigste kjøttet du kan grille. Servert sammen med de fristende avokadobåtene vil du helt sikkert skape et måltid du får lyst å gjenta.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Tilbehør

200 gr
Nypoteter

Svinefilet

300 gr
Ytrefilet av svin, naturell

Fylte avokadobåter

2 stk
Avokadoer, delt i to, uten stener grillet på kuttsiden
1 stk
Stor, moden tomat, hakket
1 skive
Sprøstekt bacon, smuldret
1 neve
Issalat, finhakket
1 ss
Ristede brødsmuler

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Avokadobåter: Ha avokadohalvdelene stående på et fat. Bland sammen tomat, issalat, brødsmuler og bacon i en bolle. Fordel tomatblandingen i gropene på de fire avokadohalvdelene.

  2. Trinn 2

    Slik griller du svinefilet: Skjær filetstykket i skiver, ca. 2 cm tykke. Ha salt og pepper eller en krydderblanding på fileten. Grill den på sterk varme for å få en fin grillfarge overalt. Flytt fileten til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til den er ferdig. (Kjernetemperatur ca. 67 °C). Server med nye, kokte poteter og gjerne litt mangosalsa.