Svinekam med fylte avokadobåter

Tidsbruk 30 minutter
7 ingredienser
794 planlagt
Svinekam med fylte avokadobåter
Legg oppskrift
i handlelapp
Svinefilet er noe av det møreste og saftigste kjøttet du kan grille. Servert sammen med de fristende avokadobåtene vil du helt sikkert skape et måltid du får lyst å gjenta.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Tilbehør

200 g
Nypoteter

Svinefilet

300 g
Ytrefilet av svin, naturell

Fylte avokadobåter

2 stk
Avokadoer, delt i to, uten stener grillet på kuttsiden
1 stk
Stor, moden tomat, hakket
1 neve
Issalat, finhakket
1 skive
Sprøstekt bacon, smuldret
1 ss
Ristede brødsmuler

Slik gjør du

Trinn 1

Avokadobåter: Ha avokadohalvdelene stående på et fat. Bland sammen tomat, issalat, brødsmuler og bacon i en bolle. Fordel tomatblandingen i gropene på de fire avokadohalvdelene.

Trinn 2

Slik griller du svinefilet: Skjær filetstykket i skiver, ca. 2 cm tykke. Ha salt og pepper eller en krydderblanding på fileten. Grill den på sterk varme for å få en fin grillfarge overalt. Flytt fileten til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til den er ferdig. (Kjernetemperatur ca. 67 °C). Server med nye, kokte poteter og gjerne litt mangosalsa.

Beregn ca. 150 g kjøtt per person

YTREFILET AV SVIN 500G

YTREFILET AV SVIN 500G