Svinegryte

Tidsbruk 35 minutter
12 ingredienser
168 planlagt
Svinegryte
Legg oppskrift
i handlelapp
En enkel svine- og grønnsaksgryte med et sting av chili. Mild, medium eller hot – valget er ditt!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Ris

2 dl
Middagsris

Svin

400 g
Strimlet svinebiff
1 stk
Rødløk 4-pk
2 fedd
Hvitløk
0,5 stk
Sitron
1 ss
Olje
1 ts
Sukker
0,5 ts
Salt

Grønnsaker

1 stk
Rød paprika
1 stk
Squash
1 stk
Rød chili
1 ss
Olje

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris som anvist på pakken.

Trinn 2

Brun kjøtt, finhakket løk og hvitløk i olje. Tilsett sukker, salt og presset sitron. Bland godt og ta det ut av pannen.

Trinn 3

Skjær paprika og squash i store biter og chili i tynne ringer. Stek grønnsakene noen minutter i olje til de er møre.

Trinn 4

Tilsett kjøtt- og løkblandingen og la alt bli gjennomvarmt. Server med kokt ris.

Serveringsforslag

Erstatt gjerne saltet med soyasaus.