Svinefilet Sichuan

5 ingredienser
342 planlagt
Svinefilet Sichuan
Legg oppskrift
i handlelapp
Sichuan-kjøkkenet har et stort mangfold av smaker; krydret, salt, surt, søtt, bittert, røykfylt og blomstrende som i Sichuan pepperet. Disse skivene av svin ytrefilet er krydret med chili, korianderfrø, nellik og fennikel og inspirert nettopp av kjøkkenet i Sichuan-provinsen.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Sichuan Pork Filet
1 bunt
Vårløk
1 kg
Småpoteter
1 boks
Hoisin Sauce
1 ss
Sesamfrø

Slik gjør du

Trinn 1

Grill ytrefilet-stykkene på sterk varme for å få en fin grillfarge på begge sider. Flytt så til indirekte varme, legg på lokk og grill videre til de er ferdige.

Trinn 2

Grill vårløk på sterk varme for å gi dem en fin farge. Pass på; dette skjer fort! Flytt vårløken over til indirekte varme, legg på lokk, og grill videre i 3-4 minutter.

Trinn 3

Kok små poteter. La potetene hvile mens du rister sesamfrø lett i pannen.
Vend inn hoisin-sausen og dryss over sesamfrøene. Voila!

SPICY GRILLFILET 480G

SPICY GRILLFILET 480G

HOISIN SAUCE

HOISIN SAUCE