Svinefilet og pastaskruer

Tidsbruk 15 minutter
4 ingredienser
1108 planlagt
Svinefilet og pastaskruer
Legg oppskrift
i handlelapp
97 00
4 personer
Det saftige svinekjøttet får et løft av paprikasausen!

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Slik beregner vi prisen på oppskriftene

1 pakke
Nakkefilet av svin
59,00 kr/pakke, 147,50 kr/kg
59 00
1 pose
Fersk grønnsaksmiks
24,00 kr/pose, 80,00 kr/kg
24 00
1 pose
Paprikasaus
10,00 kr/pose, 45,45 kr/l
10 00
300 g
Fusilli
6,50 kr/pose, 13,00 kr/kg
3 90
Totalt varer for
Passer til 2 voksne og 2 barn
97 00

Slik gjør du

Trinn 1

Kok fusilli etter anvisning på pakken.

Trinn 2

Damp grønnsakene 2 minutter i 1 cm vann med 1 ts smør og litt salt i en kjele med lokk.

Trinn 3

Ha olje i en varm panne, krydre svinefi letene med salt og pepper og stek de ca. 90 sekunder på hver side.

Trinn 4

Hell over sausen, kok opp og servér med fusilli og grønnsaker!

Prøv også