Svinefilet med honningsennep

Tidsbruk 40 minutter
11 ingredienser
174 planlagt
Svinefilet med honningsennep
Legg oppskrift
i handlelapp
Fri for gluten
Tukte og elske – når fileten først har fått bank, venter den uslåelige svinesmaks-kombinasjonen av honning og sennep. En ekte familiefavoritt for heldiggriser.

Velg antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

1 pakke
Indrefilet av svin ca 600 g Nordfjord
8 stk
Sjalottløk
200 g
Rødbeter
1 stk
Hodekål
1 stk
Lime
1 ss
Ingefær
200 g
Champignon
2 ss
Smør
2 ss
Solsikkeolje REMA 1000
2 ss
Akasie honning
2 ss
Grov sennep Idun

Slik gjør du

Trinn 1

Trinn 1

Bland akasiehonning, limesaft og sennep.

Trinn 2

Trinn 2

Skråskjær indrefileten i fire stykker som bankes ut med en biffbanker. Fordel honningsennep på begge kjøttsidene.

Trinn 3

Trinn 3

Brun filetene i smør, ca. 2-3 minutter på hver side til kjøttet er gjennomstekt. La kjøttet hvile i ca. 5 minutter før servering.

Trinn 4

Trinn 4

Skrell og skjær rødbeter, hodekål, sopp og løk i strimler. Wok alle grønnsakene raskt i solsikkeolje, ha i finhakket ingefær og smak til med salt og pepper.

Serveringsforslag

Server gjerne med ris.