Wok med svin og grønne grønnsaker | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Wok med svin og grønne grønnsaker

Wok med svin og grønne grønnsaker

3.6 i snitt
Wok med svin og grønne grønnsaker

På grønne rappen! Grønt er godt, også til wok. Og som alltid når du wokker – bruk rykende varm panne og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

30 gr
Cashewnøtter REMA 1000
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Nykål
1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Løk
1 pk
Rucculasalat
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Sukker
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok risen og vask og tørk rucculaen. Bland olivenolje, soyasaus, hvitvinseddik, raspet hvitløk, sukker og kajennepepper.

  2. Trinn 2

    Varm opp en wok eller stekepanne ? la den bli rykende varm ? ha i litt solsikkeolje og stek kjøttet gyllent.

  3. Trinn 3

    Løft ut kjøttet. Stek løk, aspargesbønner og kål i tynne strimler og la det bli så vidt mørt.

  4. Trinn 4

    Tilsett kjøttet, hell marinaden over og rør rundt. Vend inn ruccula og dryss over hakkede nøtter til slutt.

Ristede sesamfrø smaker godt i denne retten.