Wok med svin og grønne grønnsaker

På grønne rappen! Grønt er godt, også til wok. Og som alltid når du wokker – bruk rykende varm panne og ikke ha i for mye av gangen.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
Trinn 1
Kok risen og vask og tørk rucculaen. Bland olivenolje, soyasaus, hvitvinseddik, raspet hvitløk, sukker og kajennepepper.
Trinn 2
Varm opp en wok eller stekepanne ? la den bli rykende varm ? ha i litt solsikkeolje og stek kjøttet gyllent.
Trinn 3
Løft ut kjøttet. Stek løk, aspargesbønner og kål i tynne strimler og la det bli så vidt mørt.
Trinn 4
Tilsett kjøttet, hell marinaden over og rør rundt. Vend inn ruccula og dryss over hakkede nøtter til slutt.
Ristede sesamfrø smaker godt i denne retten.
Prøv også