Hopp til innhold

Wok med svin og grønne grønnsaker

3.6 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
14 ingredienser
512 planlagt
Wok med svin og grønne grønnsaker

På grønne rappen! Grønt er godt, også til wok. Og som alltid når du wokker – bruk rykende varm panne og ikke ha i for mye av gangen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

30 gr
Cashewnøtter REMA 1000
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Nykål
1 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Løk
1 pk
Rucculasalat
1 pk
Aspargesbønner 150 g
1 ss
Hvitvinseddik
1 ss
Solsikkeolje REMA 1000
1 klype
Kajennepepper
3 ss
Soyasaus Kikkoman
1 ts
Sukker
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kok risen og vask og tørk rucculaen. Bland olivenolje, soyasaus, hvitvinseddik, raspet hvitløk, sukker og kajennepepper.

Trinn 2

Varm opp en wok eller stekepanne ? la den bli rykende varm ? ha i litt solsikkeolje og stek kjøttet gyllent.

Trinn 3

Løft ut kjøttet. Stek løk, aspargesbønner og kål i tynne strimler og la det bli så vidt mørt.

Trinn 4

Tilsett kjøttet, hell marinaden over og rør rundt. Vend inn ruccula og dryss over hakkede nøtter til slutt.

Ristede sesamfrø smaker godt i denne retten.