Thaisuppe med svin og eggnudler

Hvitløk, chili, ingefær og soya er mye brukt i det thailandske kjøkkenet. Denne thaisuppen smaker deilig – både uten og med kokosmelk.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell kålrot og ingefær. Finhakk hvitløk, chili og ingefær. Skjær vårløk og kålrot i tynne strimler.
-
Trinn 2
Ha olje og soyasaus i en middels varm stekepanne sammen med hvitløk, chili, ingefær, strimlet svinebiff, halvparten av kålroten og den lyseste delen av vårløken. Stek det til svinebiffen har fått en fin stekeskorpe. Smak til med salt, pepper og presset lime.
-
Trinn 3
Kok opp vann, ha i buljongterninger og eggnudler. Kok nudlene etter anvisning på pakken. Fordel det stekte svinekjøttet og grønnsakene i suppeboller, kok ut pannen med litt av buljongen for å få med alle de gode smakene. Fordel buljongen og nudlene i suppebollene og topp med resten av vårløken og kålroten.
Det lille ekstra + Grønnere
Bland Thai wokblanding inn i suppen før servering. Og det er ekstra godt og barnevennlig med en boks kokosmelk i suppen. Dette er ikke inkludert på handlelappen – legg til om du ønsker det lille ekstra.