Svin indrefilet med sennepssjy
Det sjyer til – og godt er det! Denne sennepssjyen tar indrefileten til nye høyder. Med de grillede grønnsaksfavorittene blir det rett og slett himla godt!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Grønnsaker: Skjær aubergin, squash, paprika og 2/3 av løken i store biter.
-
Trinn 2
Ha det i en bolle med olje, hele hvitløksfedd (spar noe til sennepsjyen), sitron, oregano, salt og pepper og bland godt. Legg alt i en langpanne og stek det i ovnen på 220 °C i ca. 45 minutter.
-
Trinn 3
Svinefilet: Krydre kjøttet med salt og pepper. Ha olje i en glovarm panne og brun kjøttet på alle sider. Sett inn et steketermometer i den tykkeste delen av fileten. Legg kjøttet i ovnen over grønnsakene og la det steke til det har en kjernetemperatur på 58 ?C. La den hvile under folie mens du lager sennepsjyen.
-
Trinn 4
Sennepsjy: Finhakk halvparten av resterende løk. Fres løk og resten av hvitløken i smør til gyllent, ha i balsamicoeddik, honning og soya. Bland godt. Smak til med pepper. Server med rikelige mengder hakket frisk persille.