Svinebiff i kremfløte
Hverdagshelt med festambisjoner! Denne nittitalls-klassikeren er klar for en velfortjent renessanse. Og lager du den med svin indrefilet, har du med ett en suveren søndagsmiddag.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sett ovnen på 200˚C. Skjær potetene i båter. Vend dem i solsikkeolje med raspet hvitløk, salt og pepper og stek i ovnen i 15-20 minutter.
-
Trinn 2
Skjær champignon og løk i skiver. Stek kjøttet i varm panne med solsikkeolje til det får en brun og fin farge. Tilsett sopp og løk.
-
Trinn 3
Kok ut pannen med kremfløte og la det koke inn i 3-4 minutter. Smak til med salt og pepper.
-
Trinn 4
Kutt aspargesbønnene i ca. 2 cm store biter og kok dem i et par minutter i godt saltet vann. Dryss bønnene over gryten rett før servering.
Server gjerne med finhakket persille.