Hopp til innhold

Svin med blåmuggostsalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 35 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
90 planlagt
Svin med blåmuggostsalat

Blå himmel og blå skimmel! Ved hjelp av et mikrobiologisk trylleslag forvandles sommersalaten til en spenstig smaksopplevelse.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Blå Castello
1 pk
Hjertesalat
1 pose
Sukkererter
1 stk
Sitron
1 pk
Svin indrefilet naturell
6 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

Trinn 1

Del svinefileten i biffer. Gni biffene med resten av oljen og krydre med salt og pepper. Grill i ca 3-4 minutter på hver side – avhengig av tykkelse. La biffene få hvile ca. 5 minutter før servering. Server svinemedaljongene sammen med blåskimmelsalaten.

Trinn 2

Vask og tørk hjertesalaten. Bland sitronsaft, 4/6 av olivenoljen, salt og pepper i en stor bolle. Skjær sukkererter og salat i strimler og ha det i bollen med biter av blåmuggost.

Nøtter er godt i salaten og pommes frites er supert tilbehør.