Svin med blåmuggostsalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Svin med blåmuggostsalat

Svin med blåmuggostsalat

Ingen vurderinger
Svin med blåmuggostsalat

Blå himmel og blå skimmel! Ved hjelp av et mikrobiologisk trylleslag forvandles sommersalaten til en spenstig smaksopplevelse.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Blå Castello
1 pk
Hjertesalat
1 pose
Sukkererter
1 stk
Sitron
1 pk
Svin indrefilet naturell
6 ss
Olivenolje REMA 1000

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del svinefileten i biffer. Gni biffene med resten av oljen og krydre med salt og pepper. Grill i ca 3-4 minutter på hver side – avhengig av tykkelse. La biffene få hvile ca. 5 minutter før servering. Server svinemedaljongene sammen med blåskimmelsalaten.

  2. Trinn 2

    Vask og tørk hjertesalaten. Bland sitronsaft, 4/6 av olivenoljen, salt og pepper i en stor bolle. Skjær sukkererter og salat i strimler og ha det i bollen med biter av blåmuggost.

Nøtter er godt i salaten og pommes frites er supert tilbehør.