Hopp til innhold

Strimlet svinebiff med lun salat

4.5 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
286 planlagt
Strimlet svinebiff med lun salat

En middag for travle dager; når du kjøper ferdig strimlet kjøtt og råkost tar det kort tid å tilberede denne retten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper
1 ss
Olje

Lun salat

1 stk
Gulrot
2 fedd
Hvitløk
200 gr
Fersk spinat
1 ss
Olje

Server med

1 pk
Pitabrød
1 stk
Sitron

Slik gjør du

Trinn 1

Vask og skyll spinaten godt. Rasp gulrot og finhakk hvitløk.

Trinn 2

Krydre kjøttet med salt og pepper. Varm opp en stekepanne med olje og ha i kjøttet. Stek kjøttet og vend på det slik at det blir jevnt gyllenbrunt. Ta kjøttet ut av pannen.

Trinn 3

Ha olje i stekepannen og tilsett gulrot og finhakket hvitløk. Stek i et par minutter før du vender inn spinaten. Tilsett kjøttet, press over halvparten av sitronen, vend godt sammen og server med oppvarmet pitabrød og sitronbåter.

Tilsett gjerne chili sammen med hvitløken og server med soyasaus.