Hopp til innhold

Strimlet svinebiff med eple og karri

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
378 planlagt
Strimlet svinebiff med eple og karri

Du trenger ikke currypaste for å lage curry! Karripulver og kokosmelk gjør susen, og får her en frisk smak av eple og lime.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris

Grønnsaker

2 stang
Vårløk
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Olje

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff

Eple og karri

1 stk
Eple (alpegolde)
1 ts
Karri

Kokosmelk

1 kartong
Kokosmelk

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisningen på pakken.

Trinn 2

Vask vårløk og skrell rødløk, gulrot og eple. Skjær vårløk, rødløk og gulrot i tynne skiver og eple i små terninger.

Trinn 3

Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek løken til den blir myk og blank. Tilsett strimlet svinebiff, gulrot og vårløk, og stek til kjøttet får en fin stekeskorpe.

Trinn 4

Ha i eplebiter og karri. Stek videre i 3-5 minutter. Tilsett kokosmelk og la det småkoke i noen minutter før du har smaker til med lime, salt og pepper.

Ha i en halv finhakket rød chili i pannen sammen med kjøttet for mer smak. og topp med frisk koriander.