Strimlet svinebiff med eple og karri
Du trenger ikke currypaste for å lage curry! Karripulver og kokosmelk gjør susen, og får her en frisk smak av eple og lime.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok ris etter anvisningen på pakken.
-
Trinn 2
Vask vårløk og skrell rødløk, gulrot og eple. Skjær vårløk, rødløk og gulrot i tynne skiver og eple i små terninger.
-
Trinn 3
Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek løken til den blir myk og blank. Tilsett strimlet svinebiff, gulrot og vårløk, og stek til kjøttet får en fin stekeskorpe.
-
Trinn 4
Ha i eplebiter og karri. Stek videre i 3-5 minutter. Tilsett kokosmelk og la det småkoke i noen minutter før du har smaker til med lime, salt og pepper.
Ha i en halv finhakket rød chili i pannen sammen med kjøttet for mer smak. og topp med frisk koriander.