Strimlet svinebiff med eple og karri | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Strimlet svinebiff med eple og karri

Strimlet svinebiff med eple og karri

5.0 i snitt
Strimlet svinebiff med eple og karri

Du trenger ikke currypaste for å lage curry! Karripulver og kokosmelk gjør susen, og får her en frisk smak av eple og lime.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Ris

3 dl
Jasminris

Grønnsaker

2 stang
Vårløk
1 stk
Rødløk 4-pk
2 stk
Gulrøtter
2 ss
Olje

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff

Eple og karri

1 stk
Eple (alpegolde)
1 ts
Karri

Kokosmelk

1 kartong
Kokosmelk

Smak til med

1 stk
Lime
1 klype
Salt
1 klype
Nykvernet pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok ris etter anvisningen på pakken.

  2. Trinn 2

    Vask vårløk og skrell rødløk, gulrot og eple. Skjær vårløk, rødløk og gulrot i tynne skiver og eple i små terninger.

  3. Trinn 3

    Ha olje i en middels varm stekepanne. Stek løken til den blir myk og blank. Tilsett strimlet svinebiff, gulrot og vårløk, og stek til kjøttet får en fin stekeskorpe.

  4. Trinn 4

    Ha i eplebiter og karri. Stek videre i 3-5 minutter. Tilsett kokosmelk og la det småkoke i noen minutter før du har smaker til med lime, salt og pepper.

Ha i en halv finhakket rød chili i pannen sammen med kjøttet for mer smak. og topp med frisk koriander.