Spicy burritos med svinebiff
Lenge før europeerne kom til Mexico, spiste Aztekerne tortillas som en håndholdt snack. Med strimlet svinekjøtt og hot tacosaus er den også en brennhet TexMex-favoritt.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Varm kidneybønner og kjør til en mos med stavmikser. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.
-
Trinn 2
Varm en tortilla i pannen til den er passe varm og fortsatt myk.
-
Trinn 3
Smør bønnekremen langs kantene på tortillaen. Legg på kjøttet, kokt ris, revet ost, tacosaus og finsnittet hjertesalat. Brett sammen og server.
-
Trinn 4
Kok ris etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt på sterk varme i en kasserolle med litt olje.
-
Trinn 5
Tilsett hakket løk og paprika. La det surre litt og ha i buljong eller vann til kjøttet er dekket. Skru ned varmen til middels og la det surre under lokk i ca. 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan rives fra hverandre med to gafler. Smak til med salt.