Spicy burritos med svinebiff | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Spicy burritos med svinebiff

Spicy burritos med svinebiff

5.0 i snitt
Spicy burritos med svinebiff

Lenge før europeerne kom til Mexico, spiste Aztekerne tortillas som en håndholdt snack. Med strimlet svinekjøtt og hot tacosaus er den også en brennhet TexMex-favoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Strimlet svinebiff
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lime
1 pose
Tortillas
1 boks
Kidneybønner
2 dl
Middagsris
100 gr
Hvitost
1 glass
Tacosaus hot
1 stk
Hjertesalat
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Olivenolje
3 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm kidneybønner og kjør til en mos med stavmikser. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

  2. Trinn 2

    Varm en tortilla i pannen til den er passe varm og fortsatt myk.

  3. Trinn 3

    Smør bønnekremen langs kantene på tortillaen. Legg på kjøttet, kokt ris, revet ost, tacosaus og finsnittet hjertesalat. Brett sammen og server.

  4. Trinn 4

    Kok ris etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt på sterk varme i en kasserolle med litt olje.

  5. Trinn 5

    Tilsett hakket løk og paprika. La det surre litt og ha i buljong eller vann til kjøttet er dekket. Skru ned varmen til middels og la det surre under lokk i ca. 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan rives fra hverandre med to gafler. Smak til med salt.