Hopp til innhold

Spicy burritos med svinebiff

5.0 i snitt
Tidsbruk 60 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
13 ingredienser
258 planlagt
Spicy burritos med svinebiff

Lenge før europeerne kom til Mexico, spiste Aztekerne tortillas som en håndholdt snack. Med strimlet svinekjøtt og hot tacosaus er den også en brennhet TexMex-favoritt.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Strimlet svinebiff
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Lime
1 pose
Tortillas
1 boks
Kidneybønner
2 dl
Middagsris
100 gr
Hvitost
1 glass
Tacosaus hot
1 stk
Hjertesalat
0.5 ts
Kajennepepper
2 ss
Olivenolje
3 dl
Kjøttbuljong

Slik gjør du

Trinn 1

Varm kidneybønner og kjør til en mos med stavmikser. Smak til med limesaft, salt og kajennepepper.

Trinn 2

Varm en tortilla i pannen til den er passe varm og fortsatt myk.

Trinn 3

Smør bønnekremen langs kantene på tortillaen. Legg på kjøttet, kokt ris, revet ost, tacosaus og finsnittet hjertesalat. Brett sammen og server.

Trinn 4

Kok ris etter anvisning på pakken. Stek kjøttet raskt på sterk varme i en kasserolle med litt olje.

Trinn 5

Tilsett hakket løk og paprika. La det surre litt og ha i buljong eller vann til kjøttet er dekket. Skru ned varmen til middels og la det surre under lokk i ca. 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan rives fra hverandre med to gafler. Smak til med salt.