Sommerkoteletter og eplesalat | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Sommerkoteletter og eplesalat

Sommerkoteletter og eplesalat

4.0 i snitt
Sommerkoteletter og eplesalat

Juicy! Frukt i salaten tilfører friske, saftige smaker og denne varianten passer perfekt til de krydrede svinekotelettene.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Squash
2 pk
Sommerkoteletter
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Sitron
1 stk
Avokado
0.5 stk
Løk
1 stk
Eple
1 potte
Basilikum
1 fedd
Hvitløk
1 ts
Rosmarin, tørket
1 ts
Basilikum, tørket
3 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Timian, tørket

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok risen. Skjær kjøttet fra beinet og bank ut kotelettene med en kjøttbanker. Middelhavskrydder: bland tørket rosmarin, timian, basililkum og litt salt og pepper. Strø på litt av krydderet og finrevet sitronskall (zest) på kotelettene. Stek eller grill kotelettene brune på hver side.

  2. Trinn 2

    Bland raspet hvitløk, presset sitron, olivenolje og salt og pepper. Skjær squash, løk, eple og avokado i tynne skiver eller høvle i lange bånd med en ostehøvel. Legg det i bollen sammen med dressing. Ha basilikumblader på toppen og vend forsiktig rundt rett før servering. Server koteletter med ris og salat.