Scaloppine al Limone
Bank, bank! Åpne kjøkkendøren, finn frem kjøttbankeren og lag denne herlige, italienske klassikeren – bare pass fingertuppene!
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Sursøte grønnsaker: Strimle paprika og aubergine og del tomaten i båter. Varm olivenolje i en stor stekepanne på middels varme.
-
Trinn 2
Stek paprika til den begynner å bli myk, tilsett aubergine, tomat, salt og pepper. Sett opp varmen, strø sukker over grønnsakene og la de bli karamelliserte.
-
Trinn 3
Hell eddik i kanten av stekepannen, bland lett og la det koke til eddiklukten er borte.
-
Trinn 4
Scaloppine: Bank filetene flate med en kjøttbanker. Bland hvetemel, salt og pepper. Fres olivenolje og smør i en stekepanne på ganske høy varme.
-
Trinn 5
Vend svinefiletene i melet og stek i 1 minutt på hver side. Hell saften fra sitronen over filetene, skru ned varmen og la det trekke i 3 minutter. Smak til med salt og pepper. Server scaloppine med sursøte grønnsaker.