Hopp til innhold

Pytt i panne med strimlet svin

4.0 i snitt
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
1 059 planlagt
Pytt i panne med strimlet svin

Varianter av pytt-i-panne finnes fra Hammerfest til Malaysia. Denne versjonen er superenkel å lage og serveres med det lille eggstra.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Lapskausblanding

800 gr
Lapskausblanding
3 klype
Salt
1 klype
Pepper

Egg

4 stk
Egg
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Server med

0.5 potte
Kruspersille

Slik gjør du

Trinn 1

Ha i lapskausblandingen og la det surre til alt har begynt å få farge. Smak til med salt og pepper.

Trinn 2

Brun kjøttet i litt olivenolje i en stor panne eller wok sammen med finhakket løk og hvitløk.

Trinn 3

Stek egg etter eget ønske og server på toppen av pytt i pannen. Krydre med salt og pepper og server med hakket frisk kruspersille.