Pytt i panne med strimlet svin | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pytt i panne med strimlet svin

Pytt i panne med strimlet svin

4.0 i snitt
Pytt i panne med strimlet svin

Varianter av pytt-i-panne finnes fra Hammerfest til Malaysia. Denne versjonen er superenkel å lage og serveres med det lille eggstra.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Svin

400 gr
Strimlet svinebiff
1 stk
Løk
2 ss
Olivenolje
2 fedd
Hvitløk

Lapskausblanding

800 gr
Lapskausblanding
3 klype
Salt
1 klype
Pepper

Egg

4 stk
Egg
2 ss
Olivenolje
1 klype
Salt
1 klype
Pepper

Server med

0.5 potte
Kruspersille

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Ha i lapskausblandingen og la det surre til alt har begynt å få farge. Smak til med salt og pepper.

  2. Trinn 2

    Brun kjøttet i litt olivenolje i en stor panne eller wok sammen med finhakket løk og hvitløk.

  3. Trinn 3

    Stek egg etter eget ønske og server på toppen av pytt i pannen. Krydre med salt og pepper og server med hakket frisk kruspersille.