Hopp til innhold

Pulled pork burger med chilimajones

5.0 i snitt
Tidsbruk 240 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
15 ingredienser
152 planlagt
Pulled pork burger med chilimajones
En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Svinenakke

600 gr
Entrecôte av svinenakke
3 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 dl
Solsikkeolje
2 ss
Hoisinsaus
1 ts
Sesamolje

Chilimajones

4 ss
Majones
1 ss
Sweet chilisaus
1 stk
Rød chili

Garnityr

2 stk
Vårløk
0.5 stk
Agurk
4 skive
Ost

Hamburgerbrød

1 pose
Gourmet hamburgerbrød

Slik gjør du

Trinn 1

Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.

Trinn 2

Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.

Trinn 3

Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.

Trinn 4

Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.

Trinn 5

Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.