Pulled pork burger med chilimajones

En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.
Velg antall personer
Voksne
4
Barn
0
Slik gjør du
Trinn 1
Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.
Trinn 2
Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.
Trinn 3
Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.
Trinn 4
Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.
Trinn 5
Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.
Prøv også