Pulled pork burger med chilimajones | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pulled pork burger med chilimajones

Pulled pork burger med chilimajones

4.4 i snitt
Pulled pork burger med chilimajones
En saftig, spicy og søtlig burgerrett med inspirasjon fra burgerens opprinnelsesland.

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Svinenakke

600 gr
Entrecôte av svinenakke
3 fedd
Hvitløk
0.5 stk
Sitron
1 klype
Salt
1 klype
Pepper
1 dl
Solsikkeolje
2 ss
Hoisinsaus
1 ts
Sesamolje

Chilimajones

4 ss
Majones
1 ss
Sweet chilisaus
1 stk
Rød chili

Garnityr

2 stk
Vårløk
0.5 stk
Agurk
4 skive
Ost

Hamburgerbrød

1 pose
Gourmet hamburgerbrød

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Del svinenakken i to og brun den godt på alle sider i stekepannen. Krydre med salt og pepper og legg nakkestykkene i en ildfast form. Ha i oljen og de knuste hvitløksfeddene. Bak kjøttet i ovnen på 150°C i ca. 4 timer.

  2. Trinn 2

    Riv opp kjøttet når det er ferdig stekt og bland inn salt, pepper, hoisinsaus, sesamolje og saften av ½ sitron.

  3. Trinn 3

    Chilimajones: Bland sammen majones, finhakket chili og søt chilisaus. Smak deg fram med chilien – de varierer i styrke.

  4. Trinn 4

    Kutt agurk i terninger og bland med finsnittet vårløk.

  5. Trinn 5

    Legg majones på bunnen av brødet. Topp med pulled pork, skiver av smeltet ost og agurk-/vårløksalaten.