Sandwich med chorizo og bacon

More is more! Sommerens manwich-oppskrifter er ikke basert på nøkternhet, og denne chorizo-varianten er absolutt ikke noe unntak. Ser fantastisk god ut og smaker enda bedre – her er det MYE å glede seg til.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær pølsene i biter på skrå og ha dem i en bolle. Tilsett BBQ saus og brunt sukker og rør godt sammen. Ha pølseblandingen i en aluminiumsform. Hell bacon- og løkblandingen over og bland godt sammen. Legg formen på indirekte varme, ha på lokk og la ligge til sausen bobler. Rør av og til.
-
Trinn 2
Stek baconet i to minutter i en stekepanne. Tilsett hakket løk og dryss over krydderet. Stek videre til løken er myk.
-
Trinn 3
Serveres i grillede baguetter med hvitløksmajones, grillede tomater og skivet løk.