Røkt kjøttpølse med rotfruktpuré
Den fine røyksmaken av pølsene balanseres mot den milde og myke rotfruktpuréen. Tomatsalsaen setter en ekstra spiss på retten.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skjær små snitt i pølsene og stek dem i litt olje på lav temperatur til de er gylne og gjennomvarme.
-
Trinn 2
Pastinakk- og sellerirotpuré: Skrell og del grønnsakene og kok dem møre i vann under lokk. Sil av vannet. Kjør grønnsakene til puré i blender med smør og salt.
-
Trinn 3
Marinert rødløk: Skjær rødløken i tynne skiver og skyll den i lunkent vann. La de hakkede tomatene renne av og bland dem med løken og de øvrige ingrediensene. Smak til med salt og pepper.
Bland inn litt revet sitronskall og finhakket persille sammen med den marinerte rødløken, for en ekstra rik smak.