Pølser med relish og salsa | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølser med relish og salsa

Pølser med relish og salsa

5.0 i snitt
Pølser med relish og salsa

Hvorfor ikke gjøre pølser til selve hovedretten på grillen? Det fins nå så mange pølsevarianter å velge mellom at alle finner en de liker. Og servert med ekte middelhavssalsa og pickle relish, blir det virkelig festmat.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Pølser

4 stk
Chilipølse
4 stk
Baconpølse

Middelhavssalsa

2 stk
Finhakkede modne tomater, uten frøene
0.5 stk
Gul paprika, finhakket
3 ss
Finhakket vårløk
2 ts
Finhakket rød chili
2 ss
Presset sitronsaft
1 ss
Finhakket frisk persille
1 ss
Finhakket frisk basilikum
1 ss
Extra virgin olivenolje
0.5 ts
Havsalt
0.3 ts
Sukker
0.5 ts
Nykvernet sort pepper

Pickle relish

100 gr
Sylteagurk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 ss
Solsikkeolje
1 ts
Gurkemeie
2 ss
Eplecidereddik
0.3 ts
Salt
0.3 ts
Pepper

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Middelhavssalsa: Bland sammen alle ingrediensene utenom salt og pepper i en bolle. Smak til med salt og pepper, dekk over med plastfolie, og ha i kjøleskapet i minst 1 time før bruk.

  2. Trinn 2

    Pickle relish: Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

  3. Trinn 3

    Slik griller du pølser: Grill pølsene på sterk varme til de har fått fine grillstriper. Flytt pølsene til indirekte varme. Stek under lokk i 3–4 minutter for vanlige pølser og 6–8 minutter for tykkere pølser.