Hopp til innhold

Pølser med relish og salsa

Ingen vurderinger
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
20 ingredienser
129 planlagt
Pølser med relish og salsa

Hvorfor ikke gjøre pølser til selve hovedretten på grillen? Det fins nå så mange pølsevarianter å velge mellom at alle finner en de liker. Og servert med ekte middelhavssalsa og pickle relish, blir det virkelig festmat.

Antall personer

2 voksne
2 barn

Ingredienser

Pølser

4 stk
Chilipølse
4 stk
Baconpølse

Middelhavssalsa

2 stk
Finhakkede modne tomater, uten frøene
0.5 stk
Gul paprika, finhakket
3 ss
Finhakket vårløk
2 ts
Finhakket rød chili
2 ss
Presset sitronsaft
1 ss
Finhakket frisk persille
1 ss
Finhakket frisk basilikum
1 ss
Extra virgin olivenolje
0.5 ts
Havsalt
0.3 ts
Sukker
0.5 ts
Nykvernet sort pepper

Pickle relish

100 gr
Sylteagurk, finhakket
1 fedd
Hvitløk, finhakket
1 ss
Solsikkeolje
1 ts
Gurkemeie
2 ss
Eplecidereddik
0.3 ts
Salt
0.3 ts
Pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Middelhavssalsa: Bland sammen alle ingrediensene utenom salt og pepper i en bolle. Smak til med salt og pepper, dekk over med plastfolie, og ha i kjøleskapet i minst 1 time før bruk.

Trinn 2

Pickle relish: Bland sammen alle ingrediensene. Smak til med salt og pepper.

Trinn 3

Slik griller du pølser: Grill pølsene på sterk varme til de har fått fine grillstriper. Flytt pølsene til indirekte varme. Stek under lokk i 3–4 minutter for vanlige pølser og 6–8 minutter for tykkere pølser.