Pølser med rask kålrotstappe | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølser med rask kålrotstappe

Pølser med rask kålrotstappe

Ingen vurderinger
Pølser med rask kålrotstappe

Mmm… smørstekte kjøttpølser og superkjapp kålrotstappe. Kålroten kalles “Nordens appelsin” – ikke på grunn av smakslikheten, men fordi den er proppfull av C-vitaminer.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Kålrotstappe Bama
1 stk
Brokkoli
1 potte
Timian
1 stk
Mager kjøttpølse u/skinn av svin og storfe 400 g Nordfjord
400 gr
Nypoteter
2 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Kok poteter. Lag noen snitt i pølsene og stek dem. Varm opp kålrotstappen etter anvisning på pakken. Kok opp smør og litt vann i en kjele og ha i brokkoli i biter. La det dampe i tre minutter under lokk. Server stekte kjøttpølser med kokte poteter, brokkoli og kålrotstappe. Dryss over hakket timian.

Sterk sennep er godt ved siden av.