Pølsepanne med bønner, løk og paprika | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Pølser Pølsepanne med bønner, løk og paprika

Pølsepanne med bønner, løk og paprika

5.0 i snitt
Pølsepanne med bønner, løk og paprika

Barnas førstevalg? Her er det bare å ta seg til pannen og lage en enkel, rask pølseklassiker for familiens yngste.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

450 gr
Kjøttpølser
1 stk
Løk
1 stk
Rød paprika
1 stk
Gul paprika
1 stk
Purre
4 stk
Egg
1 boks
Kidneybønner
50 gr
Smør
1 ts
Rød tabasco
4 ss
Solsikkeolje

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Bland bønnene med vasket og strimlet purre og smak til med tabasco og salt. Ha det i den ildfaste formen og stek videre i 10 minutter.

  2. Trinn 2

    Sett ovnen på 160°C. Skjær pølsene i biter og stek dem brune i en panne med smør og olje. Ha det over i en ildfast form. Skjær løk og paprika i store biter og stek det noen minutter i pannen før det også legges i den ildfaste formen. Stekes i ovnen i ca. 15 minutter.

  3. Trinn 3

    Server med bløtkokte egg på toppen.