Piccata av svin med paprikasaus
Disse ekstra saftige svinesnitslene må du bare prøve! Bruk teflonstekepanne og stek maks. to snitsler om gangen
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Svinesnitsler: Ha salt og nykvernet pepper på nakkefiletskivene. Ha hvetemel i en skål. Visp sammen egg og bland inn revet ost i en annen skål. Vend nakkefiletskivene først i hvetemel. Legg skivene i skålen med ostemasse og pakk den godt rundt på begge sider av nakkefiletskivene. Varm en teflonstekepanne på middels varme og ha i solsikkeolje. Stek snitslene gylne, ca. 4 minutter på hver side. Kok ris etter anvisning på pakken.
-
Trinn 2
Paprikasaus: Rens paprika og del i skiver. Ha dem i en kjele sammen med olivenolje, vann, buljongterning, skivet hvitløk, sitronsaft, salt og pepper. Kok alt i 10 minutter på svak varme under lokk. Sett stavmikseren i kjelen og kjør til fin paprikapuré.
-
Trinn 3
Eple- og stangsellerisalat: Vask rucculaen og ha den i en bolle sammen med strimlet eple, tynne skiver stangselleri og hakkede valnøtter. Rist eller rør sammen olivenolje, sitronsaft, salt og pepper og hell dressingen over salaten ved servering. Server snitslene med paprikasaus, eple- og stangsellerisalat og kokt ris.