Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk | Oppskrifter | REMA 1000
Hopp til innhold
Rema.no Oppskrifter Svin Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk

Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk

Ingen vurderinger
Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk
Varm skinke med sennepslokk og stekte epler gir julefrokosten, brunsjen eller lunsjen et løft!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Skinke

1 kg
Skinke
2.5 ss
Dijonsennep
1.5 ss
Honning
1 stk
Egg
3 ss
Griljermel
1 ts
Salt

Server med

2 ss
Grov sennep

Epler

4 stk
Røde epler
3 ss
Sukker
1 ss
Smør

Slik gjør du

  1. Trinn 1

    Varm skinken som anvist på pakken.
 Sett ovnen på 225°C. Rør sammen sterk sennep, honning, salt og egg, og smør tykt på der svoren har sittet.

  2. Trinn 2

    Sikt griljermel over toppen av skinken. Sett den i ovnen til den har blitt brun og fin – ca. 15 minutter. Pass på at det ikke brenner seg.

  3. Trinn 3

    Eplene deles og stekes med sukker og smør på middels varme til de blir gylne og litt møre. Serveres gjerne med grov sennep.