Hopp til innhold

Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
10 ingredienser
351 planlagt
Ovnsbakt juleskinke med sennepslokk

Varm skinke med sennepslokk og stekte epler gir julefrokosten, brunsjen eller lunsjen et løft!

Velg antall personer

Voksne
4
Barn
0

Ingredienser

Skinke

1 kg
Skinke
2.5 ss
Dijonsennep
1.5 ss
Honning
1 stk
Egg
3 ss
Griljermel
1 ts
Salt

Server med

2 ss
Grov sennep

Epler

4 stk
Røde epler
3 ss
Sukker
1 ss
Smør

Slik gjør du

Trinn 1

Varm skinken som anvist på pakken.
 Sett ovnen på 225°C. Rør sammen sterk sennep, honning, salt og egg, og smør tykt på der svoren har sittet.

Trinn 2

Sikt griljermel over toppen av skinken. Sett den i ovnen til den har blitt brun og fin – ca. 15 minutter. Pass på at det ikke brenner seg.

Trinn 3

Eplene deles og stekes med sukker og smør på middels varme til de blir gylne og litt møre. Serveres gjerne med grov sennep.