Nudelsuppe med rød curry og kokos
Chili og kokosmelk balanserer hverandre i denne nudelsuppen som er både mild og sterk.
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok nudler etter anvisning på pakken. Skyll med kaldt vann.
-
Trinn 2
Ha olje i en varm gryte eller wok og ha i finhakket hvitløk, chili, ingefær og tynnskåret svinefilet. Stek på høy varme i 2-3 minutter. Løft ut kjøttet og la det hvile.
-
Trinn 3
Kutt gulrøtter i skiver og purren i ringer. Ha det i gryten sammen med kokosmelk, curry paste, vann og buljongterning. Kok opp og la koke i ca. 5 minutter.
-
Trinn 4
Ha i kjøttet tilbake i gryten de siste minuttene. Smak evt. til med litt salt og pepper. Fordel nudlene i boller og øs suppen med kjøttet over.
Det lille ekstra
Server med hakkede peanøtter og koriander!