Hopp til innhold

Minestronesuppe med strimlet svinebiff

Ingen vurderinger
Tidsbruk 20 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
877 planlagt
Minestronesuppe med strimlet svinebiff

Bruk anledningen til å rydde opp i kjøleskapet, og lag DIN minestronesuppe med det du har tilgjengelig.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 pk
Strimlet svinebiff
2 stk
Gulrøtter
1 stang
Stangselleri
2 stk
Løk
3 fedd
Hvitløk
1 ts
Oregano, tørket
1 ts
Timian, tørket
1 ts
Rosmarin, tørket
1 ts
Kajennepepper, malt
1 boks
Hakkede tomater
3 terning
Grønnsaksbuljong
100 gr
Spaghetti
100 gr
Revet ost
1 dl
Olivenolje
1 l
Vann
1 klype
Salt
1 klype
Kvernet pepper

Slik gjør du

Trinn 1

Ha i grønnsaksterningene og hakket hvitløk og fres i nye 3 minutter.

Trinn 2

Skrell grønnsakene og kutt dem i små terninger.

Trinn 3

Kutt strimlet svinekjøtt i mindre biter og fres i olivenolje i ca. 3 minutter.

Trinn 4

Tilsett krydder, hermetiske tomater, vann og grønnsaksbuljongterninger.

Trinn 5

Kok opp og tilsett knust spaghetti. La suppen småkoke i 10 minutter til spaghettien er mør. Smak til med salt og nykvernet pepper og server med revet ost.

Unngå matsvinn

Minestronesuppe er en ”rydd opp i kjøleskapet suppe” der du kan variere med mange sorter grønnsaker.