Hopp til innhold

Minestronesuppe med bacon

5.0 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
8 ingredienser
325 planlagt
Minestronesuppe med bacon

Minestrone lages tradisjonelt som en mix av sesongens råvarer, derfor gir denne retten rom for litt improvisasjon om du vil ha med andre ingredienser. Like viktig på italienske middagsbord som pastaen.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

1 stk
Smårettbacon Nordfjord
1 boks
Kidneybønner REMA 1000
2 boks
80 gr
Penne REMA 1000
1 pose
Lapskausblanding REMA 1000
5 dl
Grønnsaksbuljong
2 ss
Olivenolje REMA 1000
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Fres baconet brunt i en gryte.

Trinn 2

Tilsett grønnsakene og hvitløk i skiver og la det surre litt sammen med baconet.

Trinn 3

Ha i hakkede tomater fra boks og buljong og kok i ca. 5-10 minutter.

Trinn 4

Ha i kokt pasta og bønner som er skylt godt i vann. Smak til med salt og pepper.

Server med raspet parmesan og friske hakkede urter.