Hopp til innhold

Lefserull med skinke og basilikum

3.7 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
6 ingredienser
258 planlagt
Lefserull med skinke og basilikum

Disse skinkerullene er superenkle å lage og vil være perfekt til 17. mai frokosten. Lag rullene dagen før, men vent med å kutte dem opp før de skal serveres.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
0

Ingredienser

1 stk
Vestlandslefser
8 ss
Snøfrisk
1 stk
Rødløk
1 pk
Kokt skinke
1 pk
Rucculasalat
2 neve
Basilikum

Slik gjør du

Trinn 1

Følg anvisningen til lefsene for å gjøre dem myke. Smør 2 ss snøfrisk på hver lefse. Fordel skinken på lefsene. Finhakk rødløken og gressløk og dryss over. Strø litt salt og pepper over.

Trinn 2

Rull lefsene til fire ruller og kutt i porsjonsbiter.

Ida Gran Jansen

 http://idagranjansen.com/