Lefserull med pinnekjøtt og rotstappe
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Forvarm ovnen ved 250 grader med grillelementet på. Smør lefsene med ønsket mengde grov sennep.
-
Trinn 2
Kok klementinjuicen ned til ½ dl og bland i den ferdige kålrotstappen.
-
Trinn 3
Smør kålrotstappe på lefsene. Fordel renset og opprevet pinnekjøtt over før du ruller lefsene sammen og legger i en ildfast form. Dryss med revet Jarlsbergost eller annen gulost.
-
Trinn 4
Sett formen i ovnen på nederste rille og la lefsene gratineres i ca. 10 minutter til osten er gylden. Serveres med en blandet salat til.
-
Trinn 5
Kålrotsalat med mint: Strimle eller riv kålroten og bland med flytende honning, limesaft, mint, hakket chili og salt. La salaten stå i 10 minutter så smakene får satt seg.
Tips!
Lefsene kan fylles med alle restene fra ribbemiddagen og gratineres på samme måte.