Hopp til innhold

Svinekoteletter med sitrussalat

Ingen vurderinger
Tidsbruk 40 minutter
Vanskelighetsgrad Middels ferdighetsnivå
9 ingredienser
98 planlagt
Svinekoteletter med sitrussalat

Svinekoteletten – klassikeren som aldri byr på trøbbel. Den gir rikelig smaksplass til det gode tilbehøret, og passer utmerket med denne friske sitrussalaten.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 pk
Svinekoteletter ca 400 g Nordfjord
1 stk
Apetina classic
1 stk
Sitron
1 stk
Appelsin
4 dl
Middagsris REMA 1000
1 stk
Rødløk
1 ss
Olivenolje REMA 1000
1 ts
Dijon sennep
1 ts
Rosmarin, tørket

Slik gjør du

Trinn 1

Kok ris etter anvisning på pakken. Skjær av skallet på appelsinen slik at det ikke er noe hvitt igjen. Del deretter appelsinen i båter.

Trinn 2

Skjær rødløk i tynne skiver og legg det i en bolle. Vend appelsinen inn i løken. Smak til med sitronsaft, olivenolje, sennep, salt og pepper. Vend inn osten.

Trinn 3

Krydre kotelettene med salt, pepper og rosmarin. Stek dem brune i en panne med olivenolje i ca. 3 minutter på hver side. Server kotelettene med sitrussalat og kokt ris.

Finstrimlet mynte setter ekstra spiss på retten.