Hopp til innhold

Sommerkoteletter med tomatsalat

5.0 i snitt
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
11 ingredienser
96 planlagt
Sommerkoteletter med tomatsalat

Koteletter er nydelig grillmat. Servert med en enkel tomatsalat blir dette en smakfull sommerrett.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Sommerkoteletter

1 pk
Sommerkoteletter

Tomatsalat

10 stk
Tomater
1 stk
Sjalottløk
2 fedd
Hvitløk
1 neve
Frisk basilikum
2 ss
Finhakket persille
2 ss
Balsamicoeddik
50 gr
Revet parmesan
4 ss
God olivenolje
1 klype
Nykvernet pepper
1 klype
Salt

Slik gjør du

Trinn 1

Grill kotelettene på direkte varme til de får en fin farge, ca. 2-3 min på hver side. Flytt kotelettene til indirekte varme, ta ned lokket og la ligge noen minutter til de er ferdigstekte.

Trinn 2

Del tomatene i to. Rens og finhakk sjalottløk 
og hvitløk. Riv basilikumbladene i biter. Bland tomater, sjalottløk, basilikum og persille i en bolle.

Trinn 3

Tilsett olivenolje og balsamicoeddik, og smak til med salt og nykvernet svart pepper. Topp med revet parmesan.

Trinn 4

Server kotelettene med tomatsalaten.