Grillet svinekoteletter på pastasalat
Norsk svinekjøtt er magert og godt – akkompagnert av makaroni og stekte grønnsaker er dette en rask og barnevennlig hverdagsfavoritt.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kok makaroni i rikelig, lettsaltet vann til al dente. Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem i olivenolje sammen med knust hvitløk. Stek i ca. 3 minutter på hver side. Skru ned varmen og la det trekke mens du lager resten av middagen.
-
Trinn 2
Del grønnsakene i små terninger. Stek squash, paprika og løk i olivenolje i ca. 3-4 minutter og ta vekk fra platen.
-
Trinn 3
Vend inn tomatbiter og pasta. Smak til med pesto, salt og pepper. Server sammen med de stekte svinekotelettene.
Har du lyst, burde du prøve og lage din egen pesto. Kjør bladene fra en hel plante basilikum, 1 dl parmesan og 1 dl ristede pinjekjerner eller mandler i blender, smak til med olje, sitron og salt.