Koteletter med stekt rissalat

Middag med herlig magert utbytte? Da er det lite som kan matche svinekoteletten. Bruk sterk varme og ikke stek for lenge – slik får du en fin stekeskorpe, samtidig som du beholder både smak og saftighet i det magre kjøttet.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Kok risen etter anvisning på pakken. Kutt blomkål i små buketter og rødløk og gulrot i skiver. Stek grønnsakene møre i en stekepanne. Vend inn den kokte risen og la alt få litt farge.
Trinn 2
Krydre kotelettene med salt og pepper. Stek dem på sterk varme i en panne med olje 4-5 minutter på hver side. Knus hvitløksfeddet og ha det i pannen det siste minuttet kotelettene stekes.
Trinn 3
Kok ut pannen med soyasaus og smak til med presset sitron. Server kotelettene med rissalat og hell sjyen over.
Ha gjerne i friske urter som salvie, rosmarin eller timian når du koker ut pannen.