Hopp til innhold

Kinesisk wok med søt chillisaus

4.2 i snitt
Tidsbruk 25 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
12 ingredienser
1 553 planlagt
Kinesisk wok med søt chillisaus

Søtt og hot! Sweet chili er hele familiens pepper-favoritt. Strimlet svin, null svinn – et veldig godt alternativ til det sursøte.

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

2 stk
Strimlet svinebiff 300g Nordfjord
1 stk
Rødløk
1 stk
Purreløk
2 stk
Rød paprika
1 ss
Ingefær
1 stk
Grønn chili
1 stk
Lime
4 dl
Jasminris REMA 1000
4 ss
Soyasaus Kikkoman
2 ss
Raps- og olivenolje Ybarra
2 ss
Sweet Chilli Blue Dragon
2 fedd
Hvitløk

Slik gjør du

Trinn 1

Kutt rødløk og purre i skiver og paprika i strimler. Bland finhakket ingefær og chili med limesaft, soyasaus og sweet chilli saus.

Trinn 2

Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen. Legg kjøttet over i sausen.

Trinn 3

Stek grønnsakene sammen med finhakket hvitløk. De skal fortsatt ha en sprø kjerne.

Trinn 4

Legg kjøttet med sausen tilbake i pannen med grønnsakene, og la det bli gjennomvarmt. Server med Jasminris.

Smak gjerne til med 2 ss Worchestersaus i woksausen. Du kan gjerne bruke biffstrimler eller kylling i denne retten.