Kinesisk wok med søt chillisaus
Søtt og hot! Sweet chili er hele familiens pepper-favoritt. Strimlet svin, null svinn – et veldig godt alternativ til det sursøte.
Velg antall personer
Slik gjør du
-
Trinn 1
Kutt rødløk og purre i skiver og paprika i strimler. Bland finhakket ingefær og chili med limesaft, soyasaus og sweet chilli saus.
-
Trinn 2
Varm woken og ha i olje. Stek kjøttet litt om gangen. Legg kjøttet over i sausen.
-
Trinn 3
Stek grønnsakene sammen med finhakket hvitløk. De skal fortsatt ha en sprø kjerne.
-
Trinn 4
Legg kjøttet med sausen tilbake i pannen med grønnsakene, og la det bli gjennomvarmt. Server med Jasminris.
Smak gjerne til med 2 ss Worchestersaus i woksausen. Du kan gjerne bruke biffstrimler eller kylling i denne retten.