Indrefilet fylt med urter

Fyll opp og snør igjen – så blir denne indrefileten sommerens saftigste! Med finstrimlet fennikel og eple får du også sesongens friskeste tilbehør.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Skjær fileten nesten gjennom på langs, brett den ut som en bok og bank den flat med en kjøttbanker. Smør fyllet på den ene halvdelen og brett over. Fest rulladen med tannstikkere eller bind den sammen med bomullstråd.
Trinn 2
Sett ovnen på 180°C og kok risen. Bland finhakket oliven, snøfrisk, dijonsennep og timian. Smak til med salt og pepper.
Trinn 3
Stek den gyllen på begge sider i en stekepanne med litt olivenolje.
Trinn 4
Ha ytrefileten i ovnen og stek videre i ca. 15 minutter .
Trinn 5
Bland eddik, raspet hvitløk, olivenolje og salt og pepper i en bolle. Finstrimle fennikel og eple og ha det i bollen. Bland inn ris og hakket persille og server det sammen med ruladen skåret i skiver.