Hopp til innhold

Grønnsaksragu med strimlet svinekjøtt

5.0 i snitt
Tidsbruk 30 minutter
Vanskelighetsgrad Enkel ferdighetsnivå
17 ingredienser
329 planlagt
Grønnsaksragu med strimlet svinekjøtt
Smaksrik grønnsaksragu med grønnsaker som pastinakk og stangselleri. En sunn gryterett som utrolig nok kan lages på en halvtime!

Velg antall personer

Voksne
2
Barn
2

Ingredienser

Grønnsaksragu

200 gr
Pastinakk
1 stk
Løk
2 stk
Gulrøtter
3 stang
Stangselleri
3 fedd
Hvitløk
1 boks
Hakkede tomater
1 ss
Worcestershire sauce
3 ss
Olivenolje
1 terning
Hønsebuljong
1 klype
Maldonsalt
0.3 ts
Sort pepper

Strimlet svinebiff

300 gr
Strimlet svinebiff
1 ss
Rapsolje
1 klype
Maldonsalt
0.3 ts
Pepper

Topp med

1 potte
Persille
1 ss
Olivenolje

Slik gjør du

Trinn 1

Skrell og kutt pastinakk, løk, gule beter og stangselleri i 1 cm store biter. Finhakk hvitløken, ha den i en vid kasserolle med olivenolje og surr til den er gyllen. Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du tilsetter de hermetiske tomatene. Kok opp og tilsett Worcestershiresauce, hønsebuljongterning, salt og kvernet sort pepper. La det koke under lokk på lav varme i 10 minutter.

Trinn 2

Fres kjøttet i rapsolje i en panne og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet i kasserollen med grønnsakene og kok i ytterligere 2 minutter. Topp retten med god olivenolje og rikelig med hakket kruspersille.