Grønnsaksragu med strimlet svinekjøtt

Smaksrik grønnsaksragu med grønnsaker som pastinakk og stangselleri. En sunn gryterett som utrolig nok kan lages på en halvtime!
Velg antall personer
Voksne
2
Barn
2
Slik gjør du
-
Trinn 1
Skrell og kutt pastinakk, løk, gule beter og stangselleri i 1 cm store biter. Finhakk hvitløken, ha den i en vid kasserolle med olivenolje og surr til den er gyllen. Tilsett grønnsakene og surr noen minutter før du tilsetter de hermetiske tomatene. Kok opp og tilsett Worcestershiresauce, hønsebuljongterning, salt og kvernet sort pepper. La det koke under lokk på lav varme i 10 minutter.
-
Trinn 2
Fres kjøttet i rapsolje i en panne og krydre med salt og pepper. Ha kjøttet i kasserollen med grønnsakene og kok i ytterligere 2 minutter. Topp retten med god olivenolje og rikelig med hakket kruspersille.