Burritos med strimlet svin

I Mexico la Aztekernes mattradisjoner grunnlaget for mye av det vi ser på som TexMex i dag. Burritos er spansk for “lille esel”, men i denne retten anbefaler vi heller strilmlet svinekjøtt.
Velg antall personer
Slik gjør du
Trinn 1
Burritos: Stek kjøttet raskt på sterk varme i en gryte med litt olje. Tilsett hakket løk, hvitløk og paprika. La det surre litt og ha i kraft eller vann til kjøttet er dekket helt. Skru ned varmen til middels og la det hele surre under lokk i ca 45 minutter. Rør av og til. Kjøttet skal være så mørt at det lett kan knuses med en gaffel. Smak til med salt og evt. en dråpe limesaft.
Trinn 2
Guacamole: Mos avokadokjøtt og tilsett finhakket hvitløk og chili. Smak til med lime, salt og pepper.
Trinn 3
Bønner: Tøm bønnene ut av boksen og skyll dem lett i friskt vann. Varm dem meget forsiktig i en kjele.
Trinn 4
Varm tortillas i en panne. De skal være varme, men fortsatt myke. Legg på kjøttet, guacamole og varme bønner. Brett sammen og server.